Перемога в лікуванні наркоманії - одужання

Номер оголошення 428002

Опис

Наведу приклади з особистого досвіду:

  • Перш за все, до нас в наркологічний реабілітаційний центр приїхав пацієнт з проблемою вживання метадону. По-перше, метадон він брав довгі роки і з великою дозою наркотичної речовини. По-друге, пробувши 12 днів в наркологічній клініці і побачивши процес лікування в його голову прийшла геніальна ідея “ лікувати наркозалежних, брати гроші і розводити. Маючи заможних батьків він їм запропонував свій геніальний план ". Де він буде заробляти гроші і відповідно сам "лікується". Співзалежні батьки легко пішли на це сподіваючись що він уже вилікувався (за 12 днів). Організували йому приміщення і він з одним соупотребителем почали допомагати за великі гроші лікувати наркозалежних. Підсумок: По-перше, в "реабілітаційному центрі" помер чоловік приїхав лікується від наркоманії.

  • Перш за все, помер від передозу.

  • По-друге, при виготовленні наркотичного препарату в реабілітаційному центрі сталася пожежа. І слава Богу, що люди не згоріли, хоча отримали безліч опіків. А таких історій дуже багато. Від чого зводить дихання відчуваючи злість і безсилля. Але поки що немає такого закону або органу контролюючого відкриття та роботу таких реабілітаційних центрів.

  • Насамперед, сайт: https://clinic.org.ua/category/reabilitatsiya

Розуміючи ситуацію був і створено Координаційну раду з питань реалізації держ. політики для попередження наркоманії та надання якісної наркологічної допомоги для лікування наркозалежних в Харкові. Довгоочікуваний успіх наркологічного лікування і реабілітації наркозалежних в Харкові.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області.