Безоплатна правова допомога пенсіонерам Харків і область

Номер оголошення 560051

Опис

Оформлення, перерахунок і переклад всіх видів пенсій та інших соціальних виплат.

Фахівці Адвокатського об'єднання «Адвокати та медіатори України» результативно захистять Ваші права, а також законні інтереси Ваших близьких.

Кваліфікована юридична допомога в сфері соціального забезпечення включає:

- консультація адвоката з пенсійних питань, ясна роз'яснення прав всіх категорій пенсіонерів, а також інших осіб, які отримують соціальні виплати від держави (пенсія по втраті годувальника, виплати чорнобильцям, військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, матерям і т.д.);

- представництво інтересів при вирішенні правових спорів як в адміністративному, так і в судовому порядку;

- захист порушених прав при невиплаті, заборгованості по соціальних виплатах, незаконних відрахуваннях та інших правових конфліктах;

- оскарження незаконних дій співробітників Пенсійного фонду України та інших державних органів, що особливо актуально під час карантину і локдауна.

Допоможемо відновити справедливість і оскаржити незаконні рішення, а саме - відмова в нарахуванні пенсії, невиплату належних надбавок або їх виплату в меншому розмірі і т.д.

Допоможемо відшкодувати всі передбачені чинним законодавством соціальні виплати.

Допоможемо оскаржити судові рішення, ухвали, постанови, вироки, виконавчі написи по неправомірним відрахувань із соціальних виплат.

Адвокати та медіатори нашого об'єднання точно знають, що безвихідних ситуацій не буває! Знайдемо вихід з Вашої ситуації разом!

Можлива письмова консультація, а також дистанційна (дистанційна) - на платформі Скайп, Зум або будь-який інший за домовленістю.

Проконсультуємо Вас по телефону (099) 225 94 55 - Вадим, (097) 352 77 00 - Оксана, (066) 169 60 57 - Олена, а також на сайті www.ao-amu.com

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Харкова та Харківської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Харкова та Харківської області.