Продається таблетована сіль для очищення води

Номер оголошення 560094

Опис

Очищена вода буває потрібна не тільки для пиття. Сучасні прилади, що використовують автоматичний підведення води, оснащені системами для пом'якшення води. Використання води, очищеної від солей важких металів, дозволяє набагато збільшити термін служби апаратури. В якості додаткового елементу, що поліпшує і продовжує термін експлуатації системи очищення води, пропонуємо купити кухонну сіль в таблетках. Це мелкодісперсная сіль класу «Екстра», спресована до стану каменя. Через таблетованій форми вона повільніше розчиняється. Сіль таблетована має велику поверхню контакту з водою, бо вона не злежується, а зберігає форму таблетки.

Сіль в таблетках купити рекомендується для додавання в очисні резервуари посудомийних і пральних машин, в систему автоматичного опалення і подачі гарячої води і в побутові фільтри для питної води. Якщо не використовувати сіль, то час служби фільтра скоротиться в десятки разів.

Таблетована сіль вироблена на високотехнологічному сучасному обладнанні і виготовлена з високоякісної сировини - харчової виварної солі екстра. Випускається у формі таблетки, що має скошені краї, що дозволяє їй добре зберігатися в упаковці. Ця форма не дає таблетці кришитися, не залишає осаду на дні бака і економить солерозчинник при завантаженні в ємність.

Щоб вигідно придбати таблетовану сіль оптом чи вроздріб, звертайтесь за телефоном.
Тел .: (050) 450-10-80, (095) 687-51-93, (066) 202-86-95.
Контактна особа - Надія.
Додаткова інформація на сайті harkiv-torg.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Харкова та Харківської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Харкова та Харківської області.