Виробництво і установка кованих і зварних парканів

Номер оголошення 584660

Опис

Виробництво і установка кованих і зварних парканів.

Ми пропонуємо: зварні парканні секції. Ковані парканні секції. Парканні секції з труб. Металеві парканні секції. капітальні огорожі

Зварні та ковані огорожі - це класика, яка ніколи не старіє. Вони володіють всіма перевагами металевих огорож: міцністю, довговічністю, безпекою. При цьому художня ковка надає дизайнерам безмежні можливості в оформленні екстер'єру ділянок. Ковані секції є творами мистецтва, які створюються справжніми художниками по металу, майстрами своєї справи. Завдяки величезному різноманітності декоративних елементів і різних прийомів, ковані огорожі завжди виглядають оригінально і незвично. Вони чудово підійдуть і для розкішних особняків і установ в центрі міста, і для обнесення тихого котеджного ділянки. Крім іншого, зварні та ковані огорожі відносяться до секційним огорож, що гарантує їх легкий монтаж в стислі терміни.

Металевий секційний паркан - це оптимальне огорожу для дачної ділянки. Воно одночасно ефективно позначає межі ділянки, не убезпечує від зовнішнього світу і в той же час надає йому благородний вид. Високоякісні та доступні ковані і зварні огорожі.

Секційні паркани з профільної труби мають ряд переваг. Їм необхідний мінімальний догляд, тільки періодична фарбування. А також, вони довговічні за рахунок стійкості до механічних пошкоджень. Дуже добре підходять для огородження територій, де необхідний хороший огляд і освітленість.

Кована огорожа з полікарбонатом і елементами ковки. Кована огорожа з полікарбонатом - функціональне і естетично привабливе рішення. Основу забору становить полікарбонат - напівпрозорий матеріал, що пропускає сонячні промені і забезпечує притягальну гру світла. Другим шаром йде металева рама з встановленими декоративними кованими елементами.

Власне виробництво. Професійний монтаж. Гарантія на продукцію до 10 років. Гарантія на монтаж 1 рік.

(068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 574-75-98

Https://akabud.Com.Ua

E-mail: akabud@akabud.Com.Ua

Https://www.Instagram.Com/akabudkr/

Https://www.Youtube.Com/c/llcakabudkr ⠀

https://www.facebook.com/akabud

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Кривого Рогу та Дніпропетровської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Кривого Рогу та Дніпропетровської області.