капсули для схуднення

Номер оголошення 110440

Опис

Новинка! Препарат для зниження ваги та очищення організму з особливою формулою, збагаченої хлорофілом, вітаміном С і клітковиною. Стандарт якості GMP. Упаковка 100 капсул, розрахована на 1 місяць. Мінімальний гарантований результат в місяць -12 кг!

Представляємо Вашій увазі новинку - капсули для схуднення Q-Brite з хлорофілом для зниження ваги та очищення организмас особливою формулою, збагаченої хлорофілом, вітаміном С і клітковиною, від тайського виробника фітопрепаратів компанії Thanyaporn Herbs.Препарат має міжнародний стандарт якості GMP (зазначено на упаковці).Активні інгредієнти капсул для зниження ваги тайського бренду Q–Brite – це ефективне поєднання ефективних для схуднення рослинних эктрактов (в цій формулі капсул - гарцинії і подорожника) з так званими спортвитаминами – незамінними амінокислотами (L-глутатіон) і клітковиною плюс вітамінно-мінеральний комплекс.Дію капсул Q – Brite з хлорофілом направлено на спалювання жирової і зміцнення м'язової тканини без втрати енергії і стресу для організму.Розумні капсули для детоксикації і зниження ваги підходять до процесу схуднення з різних сторін - знижують апетит, запускають процес спалювання жиру, очищають організм від токсинів, виводять зайву рідину із тканин, налагоджують роботу травної системи, створивши сприятливу мікрофлору в кишечнику.Здорове схуднення без повторного набору ваги: технологія впливу на клітини перешкоджає відкладенню жиру і запобігає повторний набір ваги.

Детальніше http://magiclady.com.ua/shop/kapsuly-dlja-pohudenija/q-brite/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Києва та Київської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Києва та Київської області.