Прокат столів і стільців, диванів, гардеробів, садових меблів

Номер оголошення 559708

Опис

Наша молода компанія заснована в 2009 році. За кілька років наш колектив значно зміцнів і набрався цінного досвіду. Тепер ми здатні втілити в життя будь-який запит замовника на максимально високому рівні.

Головною рисою, що відрізняє нас від конкурентних фірм, є професіоналізм наших співробітників і широкий асортимент наданого товару. Ще однією позитивною стороною є те, що ми здаємо в оренду меблі і аксесуари, що знаходяться в особистій власності, що гарантує високу якість наданого продукту. У каталогах компанії представлений широкий асортимент, який ідеально підійде під будь-який захід. Для проведення яскравих вечірок ми пропонуємо сучасну і яскраву меблі. Для організації конференцій, тренінгів та виставок, в нашому асортименті є більш строгі і класичні варіанти меблів.

Так само хотілося б відзначити, що в рядах наших співробітників є висококваліфіковані та досвідчені в своїй справі монтажники, які максимально швидко допоможуть зібрати і розмістити орендовану клієнтом меблі.

Основним завданням нашої компанії є надання висококваліфікованої сервісу для клієнтів, що призведе до подальшого щільному і довгострокового співробітництва. Ми завжди готові максимально надати допомогу нашим замовникам і надати в оренду всю необхідну меблі за невисокими цінами, що допоможе перетворити їх захід у запам'ятовується яскрава подія.

Сайт: https://mebelnaprokat.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Києва та Київської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Києва та Київської області.