Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)
Котел твердопаливний KSP Pelet (продам)

Номер оголошення 36030

Опис

Котел KSP Pelet був спроектований з думкою про опаленні, яке сприятливо до природного навколишнього середовища. Він має найвищий, 5-й клас викидів горючих речовин у відповідності з нормами PN EN 303-5:2002. Тут в якості палива використовуються деревні пелети, які під час спалювання не виділяють в атмосферу шкідливі субстанції. Гранули згоряють майже повністю, залишаючи невелику кількість золи, яка може бути використана в якості повноцінного добрива. Висока енергетична цінність пелет в поєднанні з функцією автоматичного розпалу, плавним регулюванням потужності і низьким енергоспоживанням додатково впливають на економічну роботу котла. Вища ступінь технологічних рішень KSP Pellet є чудовим досягненням в області твердопаливних котлів з точки зору продуктивності, керованості і турботи про довкілля. Ергономічний дизайн пристрою дозволяє гнучко пристосувати потужність до розмірів приміщень, що обігріваються, і тим самим усуває звичайну, пов'язану з втратами енергії, проблему її перевищення. Висока ефективність пристрою (94%), а також зведена до мінімуму необхідність очищення, були досягнуті шляхом вдосконалення структури теплообмінника. Котел виключно функціональний з точки зору невеликого розміру, можливість встановлення паливного бункера в будь-якій точці котельні і встановлення дверей з правого або лівого боку. Обслуговування, зведене до мінімуму

Робота обладнання контролюється сучасною системою управління PELLAS з плавним регулюванням FUZZY LOGIC, обслуговуючої 3 насоса (ЦО, ГВП і тепла підлога), привід змішувального клапана і обмежувач температури (STB). Система відповідає за запуск котла, контроль рівня потужності і очищення. Автоматичний розпал робить можливим самостійний розпалювання в будь-який заданий споживачем час. У разі відсутності електрики, після його появи котел може продовжити роботу, оскільки всі установки записуються в пам'ять системи. Тривалий час автономної роботи було досягнуто завдяки застосуванню спеціальної технології змішування палива в камері згоряння. Інноваційна технологія спалювання під надлишковим тиском захищає від зворотного викиду полум'я і від постійного моніторингу температури, що гарантує безпеку користувачів. Переваги: - Потужність від 20 до 40 кВт - Площа опалюваних приміщень – до 400 м2 - Високий ККД – 94% - Паливо – пелети - Конструкція – високоякісна сталь 6 мм - Електронний контролер горіння і вентилятор наддуву, протипожежна система - Система управління насосом центрального опалення, насоса гарячої води, кімнатним регулятором - Економічність - при топці пелетами економія в порівнянні з газовим опаленням – до 3 разів. - Гарантія на котел – 24 місяці на запчастини, 5 років на герметичність теплообмінника, 10 років на герметичність зварних швів Телефонуйте зараз і ми допоможемо підібрати найкращий варіант котла для вашого приміщення, зробимо проект, оформимо дозволу, змонтуємо і запустимо систему опалення, надамо регулярне обслуговування котла і забезпечимо своєчасну доставку палива.

ecoprinc@gmail.com; http://ecoprincip.com.ua/

+38068-716-25-05, +38093-500-15-45, +38099-610-31-38

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Києва та Київської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Києва та Київської області.