Магічні послуги Феноменальний Маг, швидкі результати Чорна та

Номер оголошення 480975

Опис

 

Екстрасенс, провідний експерт у сфері магії, екстрасенсорики иоккультных наук, (чорний маг-некромант).
Полягаю в магічному конгломераті. Якщо виникає ситуація, коли я не можу впоратися з проблемою клієнта, мої колеги-маги доповнюють мою енергію своєї, що колосально підсилює результат роботи.

Щодня до нас звертаються люди з різними питаннями, з тим що їх хвилює найбільше, на що вони не можуть дати відповідей.
Ці питання носять як містичних характер так і психологічний.
З якими питаннями на ваш погляд, можна прийти до психолога?
А до екстрасенса-психолога?
Правильно, з будь-якими. З Будь-яким питанням, який Вас найбільше хвилює.

Ми провели невелику хронологію питань з якими до нас приходять... Так от не дивлячись на те що всі люди різні і у всіх своя історія життя і своя ситуація.
Однак питання у всіх схожі, це і відносини з коханими, взаєморозуміння між батьками і дітьми, партнерство в бізнесі.
Теми стосуються опрацювання загального добробуту, удачі, чистого грошового потоку.
Є запити по роботі з небажаними станами: страх, дратівливість, пригніченість, невпевненість у собі.
Пошук нових ресурсів для досягнення поставлених цілей, зняття блоків з потоків, що веде до результатів, не менш популярна тема запитів.
Ми всі люди і запити у нас схожі, а от рішення у всіх індивідуально і не завжди однозначно. В процесі пошуку відповідей на ваші питання йде підбір інструментів і знань у різних сферах діагностики. Це, насамперед, багаторічний досвід самого фахівця в застосуванні психології, езотерики та трансформації.
Важливим аспектом є індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Для вас негативних наслідків, як для замовника не буде! Я ж роблю все сама, крім це робиться ряд додаткових дій на захист!

Послуги:

Привороти.Кладбищнские.Чорне вінчання,Приворот по Вуду.Сексуальний приворот.

Відворот, отсушка, остуда

Рассорка

Замовляння покарання кривдника-псування,порча на смерть.

Вирішу фінансові проблеми (врятую від боргів, від хронічного безгрошів'я, від фінансових втрат, від неконтрольованих витрат,відкрию грошовий канал,підключу до грошового потоку), Допомагаю швидкому просуванню в кар'єрі (кар'єра в офісі, в творчості, в політиці...) Вирішую проблеми в бізнесі (боротьба з конкурентами, залучення клієнтів, збільшення продажів, залучення вигідних угод, перевірка бізнес-партнерів, Бізнес - магія: Установка коду на удачу в грошах і бізнесі. Вибір Союзника (Дух сили і могутності). Ритуали ВУДУ на успіх і гроші. Робота з людьми нетрадиційної орієнтації. Створю талісман для залучення удачі в будь-якій справі, в тому числі в грі, біржових операціях. Допомагаю перемогти у змаганнях різного роду, у тому числі і в тендерах, допомагаю успіху на іспитах, Допомагаю у боротьбі з залежностями,позбавлення від алкоголю,тютюнопаління, страхами і фобіями, з депресією.

Гробової переклад важких хвороб: Обряд дуже потужний, з допомогою нього можна перекласти серйозні хвороби. Він непростий у виконанні, зате працює дуже відмінно.

Наведення підселенця - астральної сутності Темного світу:

Астральні сутності - це мешканці астрального світу, що потрапили в нього різними шляхами, і спопобные повернутися, тобто підселитися, в ауру людини, що живе в нашому світі. Таким чином подселенец - це якийсь біс, а підселення - це його впровадження в енергетичні оболонки (ауру) людини. Зазвичай подселенная до людини астральна сутність має на меті знищити людську особистість, причому максимально швидко і ефективно. У такої людини з'являються нав'язливі стани, чути "голоси", людина може стати схильним до суїциду або бродяжництва, захопитися алкоголем, наркотиками, азартною грою, почати вступати у випадкові статеві зв'язки та т. д. Подселенец, вселяючись в живої людини, впроваджується в його енергоструктури, харчуючись життєвими енергіями носія, паразитуючи на ньому. З часом подселенец підпорядковує свідомість людини-носія, починає маніпулювати ним і, нарешті, повністю підкоряє його особистість!

Договір з темними силами: Договір з Дияволом:

Як викликати Диявола і укласти договір - угоду з Сатаною щоб продати душу Дияволу.

Ви, напевно, не раз замислювалися: як так виходить, що доля дає одним все, а іншим – нічого, як не старайся. Чому така несправедливість? Перш ніж почати займатися самоаналізом або віддаватися філософським роздумам, дайте відповідь: а доля все дає? У цьому світі, де царює і править Зло, тільки Він, Господар цього світу, вирішує, кому і що віддати за його діяння, тільки Він знає справжню Суть речей і таємний сенс того, що відбувається!

Немає бажань, яких не може досягти людина, заключившийдоговор з Дияволом! Подумай, чого ти хочеш.Вайбер,ватсап,телеграм +380509629265


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Луцька та Волинської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Луцька та Волинської області.