Концентрати для горілки, коньяку Etol. Замовити концентрати Etol

Номер оголошення 463869

Опис

Екологічно чисті, нешкідливі ароматизатори та концентрати Etol з доставкою по всіх регіонах України. Доставка здійснюється як за передплатою, так і післяплатою. Використовуючи ароматизатори та концентрати Etol, можна безпосередньо в домашніх умовах самостійно приготувати різноманітні напої, які здивують вас багатством та неповторністю смаків. Всі ароматизатори та концентрати характеризуються високою якістю.

Широкий вибір.

Пропонуємо придбати концентрати: Столичний, Сільвер, Платинум, Класичний, Шоколадний, Мигдальний, Вишневий, Вишня в шоколаді, Ірландський крем, Кавовий, Ванільно-карамельний, Святковий, Гранд, Арагвай, Добірний, Ексклюзивний, Царський, Екстракт дубовий.

Напої, приготовлені з використанням концентратів чача, граппа, текилла, мохіто, віскі, ром, текіла, джин, лимончелло, бренді, абсент, самбука, амаретто стануть відмінною основою для коктейлів, популярних на вечірках у колі найкращих друзів. А ароматні фруктові настойки на основі горілки з додаванням концентратів: персиковий, зелене яблуко, слива, гранат, журавлинний, малиновий, полуничний, чорна смородина, лимонний, на березових бруньках, медовий, аніс, манго нікого не залишать байдужими.

Наші ціни порадують вас. Ви зможете придбати будь-які концентрати в роздріб за найнижчими цінами: 40 гривень за флакончик, розрахований на 10 л спиртової суміші.

Харчові барвники: карамельний колер, колер чорна смородина додадуть вашим напоїв додатковий насичений колір і аромат. Реалізуємо харчові барвники оптом і в роздріб, 15 гривень флакончик.

Постійно діють акції. Оперативна відправка замовлень.

Ароматизатори і концентрати Etol популярні в усьому світі. А тепер вони доступні і вам. Достатньо просто зателефонувати і зробити замовлення і ви зможете втілити всі ваші фантазії. Замовляйте.

Телефони: +380981326777, +380991326777 (Світлана).

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Полтави та Полтавської області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Полтави та Полтавської області.