Замовити евакуатор в Запоріжжі і області

Номер оголошення 476333

Опис

Якщо у дорозі з вашим автомобілем трапилася неприємність, наприклад, ДТП або поломка, і ви перебуваєте в Запоріжжі або Запорізькій області, то наша команда завжди готова допомогти вам у найкоротші терміни. Компанія «Евакуатор Запоріжжя» перевезе для вас один або два аварійних автомобіля одночасно, міні навантажувачі, трактори, спецтехніку.

Пропонуємо вам послуги евакуатора, евакуатора з краном-маніпулятором в Запоріжжі і по Україні до 3 т. Повна навантаження, перевезення легкових автомобілів, мікроавтобусів всіх моделей, навантажувачів, човнів, катерів та іншої техніки до 6,5 т, а також вагончиків, гаражів.

Працюємо цілодобово. Форма оплати нал/безнал, пакет документів для страхових компаній та юридичних осіб, низькі ціни на послуги евакуатора.

Зателефонувавши нам, ви можете бути впевнені, що наша команда допоможе вам у будь-який час доби і при будь-яких погодних умовах. Ми швидко і якісно виконаємо ваше замовлення і вирішимо вашу проблему.

Щоб замовити евакуатор в Запоріжжі і області, звертайтеся до нас за телефонами: (067) 2094917, (073) 2094917, (066) 8734728. Контактна особа – В'ячеслав.
Додаткова інформація на сайті evakuator.zp.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Запоріжжя та Запорізької області. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви Запоріжжя та Запорізької області.