ВсеТАК - швейна фурнітура оптом і в роздріб недорого

Номер оголошення 155040

Опис

Інтернет магазин швейної фурнітури - Все для шиття та рукоділля оптом і в роздріб.

Тут зібрані товари для виробництва одягу, шиття і рукоділля. Маса категорій, видів, кольорів і забарвлень. Все можна купити оптом і уроздріб за приємними цінами.

Інтернет магазин «ВсеТАК» це магазин швейної фурнітури, де зібрані необхідні товари для пошиття різноманітних виробів, для рукоділля та декорування. Шановні відвідувачі, покупці і просто заглянули в наш інтернет магазині — ми завжди раді допомогти вам знайти, підібрати, купити і доставити необхідний товар.

У нашому інтернет магазині застосовуються постійно зростаючі відсоткові знижки ( залежно від кількості та категорії товару ).Мінімальна знижка — 3% ( від 3 до 10 одиниць (зменшення ціни можна наочно побачити в «кошику» під час оформлення замовлення)). Максимальна знижка на товари, представлені в нашому магазині — обмежена тільки здоровим глуздом ( не забуваємо про сторінці «Стіл замовлень» , де можна залишити свої побажання).

У нас в каталозі: окантовочна стрічка для одягу, стрічка ремінна стропа, стрічка еластична, клейова павутинка, світловідбиваюча стрічка для одягу, затискачі для шнурка, кінцевики для шнурів, сумочная фурнітура, кант світловідбиваючий, блочки для одягу, заклепки для одягу, кнопки для одягу металеві, клейова стрічка для тканини, тасьма окантовочна в'язана, люверси для штор, клей пістолетний для рукоділля, клейовий термопістолет, гумка перфорована, нитка гумка купити, гумка для шиття широка, шнур гумовий круглого перерізу, фастекси, пластикові, кедер, металеві карабіни, гачок брючний.

Наш інтернет магазин з радістю доставить ваші покупки за допомогою будь-якого перевізника, діє на території України. Для зазначення бажаного перевізника достатньо вписати його ім'я в спеціальне поле при оформленні замовлення.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви України. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви України.