Купити металочерепицю від виробника

Номер оголошення 543458

Опис

Група компаній «кілометр» приймає заявки на виготовлення металочерепиці Монтеррей довжиною від 0,5 до 6,05 м. П. Залежно від Ваших індивідуальних вимог можливий підбір оптимального варіанту металочерепиці за такими характеристиками: По виду покриття: • Матовий полімер, Matt PE, складається з декількох поліестерів з різними властивостями, які, коли полімеризовані, утворюють незвичайний матовий, теплу текстуру і насичений колір. Наноситься таке покриття на попередньо оцинковану холоднокатану рулонну сталь. Купити металочерепицю з матовим полімерним покриттям можна для будь-яких кліматичних умов. Вона має відмінні антикорозійні властивості, стійкість до ультрафіолету, механічного впливу під час монтажу та експлуатації. Поверхня продукту грубо, зернистий.
• Полімер глянсовий - PE покриття на основі поліефіру. Наноситься таке покриття на попередньо оцинковану холоднокатану рулонну сталь. Ви можете купити полімерний металевий покритий металом для будь-якої кліматичної зони. Він має відмінну стійкість до механічних і атмосферних впливів, високу стійкість до кольорів і пластичність. Використання поліестеру для покриття оцинкованого листа є розумним і економічно ефективним, за умови обережності здійснюється при монтажі. Поверхня виробу глянцева.

Антикорозійні властивості металу і його термін служби безпосередньо залежать від товщини цинкового покриття. Група компаній «кілометр» приймає замовлення на виготовлення металочерепиці з наступними товщиною цинкового покриття: до 100 гр / м2 від 200 гр / м2. Товщина металу: матовий полімер: 0,45 мм; 0,5 мм. Полімер глянсовий: 0,4 мм; 0,45 мм; 0,5 мм. Щоб дізнатися більше і замовити металочерепицю за вигідною ціною, телефонуйте за телефонами: +38 096 941 46 29; +38 095 333 92 75. Або відвідайте веб-сайт KyloMeter.
Наша адреса: вулиця. Брянська, 1

Для отримання додаткової інформації відвідайте kilo-metr.com.ua

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви України. в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Додати оголошення безкоштовно без реєстрації - Об'яви України.